Termeni Și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos.

GP24.RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO este un serviciu/produs web, aflat în proprietatea și întreținut de GP24 Media, PR & Marketing SRL. persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Bulevardul Take Ionescu Nr. 33, Camera 1, Ap. 2, 300064, Timisoara, Timis, Romania, cu codul fiscal 45995630 și număr de ordine în Registrul Comerțului J25/1720/2022, (în continuare “GP24.RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO” sau “noi“). Website-ul https://gp24.ro și/sau https://gp24-pronocontest.ro/ și serviciile sale oferite prin intermediul acestuia sunt reprezintate din punct de vedere legal de către de ART Racing Services Ltd., persoană juridică de naționalitate Englezâ, având sediul social în GP24 Media, PR & Marketing SRL. persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Bulevardul Take Ionescu Nr. 33, Camera 1, Ap. 2, 300064, Timisoara, Timis, Romania, cu codul fiscal 45995630 și număr de ordine în Registrul Comerțului J25/1720/2022.

TERMENI GENERALI
 1. a) Accesarea acestui website ori a oricărei părţi din acesta presupune acordul dumneavoastră, în calitate utililizator, cu privire la termenii şi condiţiile de mai jos. Prin continuarea utilizării site-ului, dumneavoastră, numit în continuare utilizator, vă daţi acordul tacit şi accesaţi la totalitatea termenilor şi condiţiilor.
 2. b) RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO poate schimba în orice moment conţinutul site-ului, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către utilizatori ori către terţe persoane.
 3. c) RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO poate limita accesul la site ori la anumite părţi din acesta. Totodată, GP24.RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO poate limita accesul anumitor IP-uri fără notificare şi angajarea vreunei răspunderi.
 4. d) Accesul la conţinutul online al site-ului https://gp24.ro și/sau https://gp24-pronocontest.ro/ este liber pentru toți utilizatorii.
 5. e) RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării site-ului https://gp24.ro și/sau https://gp24-pronocontest.ro/ în orice moment, modificările fiind aplicabile începând cu data publicării lor pe site.
LIMITAREA RĂSPUNDERII
 1. a) Website-ul https://gp24.ro și/sau https://gp24-pronocontest.ro/ furnizează instrumente de informare, dar nu oferă sfaturi şi nici nu face recomandări referitoare la anumite instrumente financiare, servicii sau produse.
 2. b) Datorită numărului mare de surse de obţinere a informaţiilor pot exista întârzieri, omisiuni sau inexactităţi în informaţiile şi în serviciile oferite de RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO.
 3. c) RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO nu oferă garanţii privind acurateţea, succesiunea, integralitatea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anume scop a informaţiilor oferite pe site.
 4. d) RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO nu răspunde pentru erorile, inexactităţile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de site şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. GP24.RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO îşi declină orice responsabilitate privind garantarea acurateţii conţinutului site-ului sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.
 5. e) Utilizatorul site-ului este singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO în legătură cu accesarea, utilizarea şi exploatarea informaţiilor publicate pe site.
 6. f) RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO nu răspunde faţă de utilizatori şi nici faţă de terţi pentru eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din informaţiile publicate pe site.
 7. g) Încălcarea termenilor şi a condiţiilor din prezentul document atrage răspunderea juridică a utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conform legislaţiei în vigoare.
PROTECŢIA DATELOR
 1. a) RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO prelucrează date cu caracter personal ale utilizatorilor care se abonează la serviciile de ştiri sau la alertele de ştiri, a celor care transmit feedback-uri către GP24.RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO, precum şi a celor care recomandă unor terţi articole publicate pe site.
 2. b) Utilizatorii care s-au înregistrat pentru primirea alertelor de ştiri au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu doresc să le mai primească.
 3. c) RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO ia toate măsurile de securitate pentru a asigura confidenţialitatea şi protecţia datelor şi a informaţiilor cu caracter personal ale utilizatorilor.
 4. d) Utilizatorii beneficiază de dreptul de acces la datele prelucrate, de intervenţie asupra acestora, de dreptul de a se opune prelucrării şi de a solicita ştergerea datelor şi de celelalte drepturi prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. În cazul în care un utilizator dorește să afle ce date de contact avem despre el sau dorește să le modifice ne poate trimite un email la adresa privacy@gp24.ro.
 5. e) RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO nu cere utilizatorilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat prin care se solicită divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către GP24.RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO prin intermediul unui email trimis la adresa privacy@gp24.ro.
 6. f) Site-ul https://gp24.ro și/sau https://gp24-pronocontest.ro/ foloseşte cookie-uri pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorilor şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi.
 7. g) RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO stochează şi utilizează adresele IP pentru administrarea site-ului, colectarea de informaţii, urmărirea mişcărilor utilizatorilor şi în scopuri statistice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nicio legătură cu informaţiile personale ale utilizatorilor.
TERMENII DE UTILIZARE

Termenii şi condiţiile de utilizare a secţiunii de comentarii pe site-ul https://gp24.ro și/sau https://gp24-pronocontest.ro/.

Utilizarea sau accesarea secţiunii de comentarii de pe site-ul https://gp24.ro și/sau https://gp24-pronocontest.ro/ reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile GP24.RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO, inclusiv dreptul de a utiliza şi distribui conţinut / comentarii pe site-ul nostru web și servicii GP24.RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO.

GP24.RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO nu este responsabilă pentru declaraţiile sau opiniile exprimate de terţe persoane în secţiunea de Comentarii.

GP24.RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO îşi rezervă dreptul să şteargă oricare dintre comentariile înscrise pe această pagină, fără vreo notificare prealabilă. Vor fi şterse comentariile pentru:

a) Conţinut considerat abuziv, ameninţător, agresiv, hărţuitor sau care ar putea încălca drepturile altor persoane (drepturile garantate de Constituţia României).

Conţinut defăimător, jignitor, obscen, vulgar, care descrie sau instigă la acte de violenţă sau ilegale.

b) Conţinut prin care se exprimă ura faţă de alţii, prin care se instigă la discriminare de orice fel (referiri la religie, rasă/etnie, sex, naţionalitate sau convingeri politice).

c) Upload-ul, ataşarea sau distribuirea unor fişiere care conţin viruşi, a unor fişiere corupte sau alte tipuri similare de software.

d) Oferte sau solicitări comerciale, mesaje de e-mail nesolicitate (spam), publicitate fără acordul administratorilor paginii de Facebook GP24.RO sau cereri pentru donaţii.

e) Această politică poate fi modificată în orice moment.

f) Conținutul acestui site este proprietatea RO și/sau GP24-PRONOCONTEST.RO. Este interzisă republicarea sau redistribuirea conținutului fără menționarea sursei.