Regulamentul oficial al concursului GP24 PronoContest

Prezentul regulament oficial intră în vigoare la 1 iulie 2022.

1.0 INFORMAȚII PREALABILE: NU ESTE NECESARĂ NICIO ACHIZIȚIE. O achiziție nu vă va îmbunătăți șansele de câștig. Anulat acolo unde este interzis. Platforma GP24 PronoContest („GP24 PronoContest”) constă în Site-ul web (definit mai jos) și Aplicația (definită mai jos), prin intermediul cărora utilizatorii înregistrați pot participa la concursuri individuale (fiecare un „Concurs”) care corespund diferitelor evenimente din lumea reală a sporturilor cu motor. Fiecare Concurs va consta într-o perioadă de înscriere (fiecare o „Perioadă de înscriere”; colectiv, „Perioadele de înscriere”) care va începe în momentul în care Concursul este disponibil pentru înscriere pe Platformă („Ora de începere a Perioadei de înscriere”) și se va încheia la o anumită oră („Ora de încheiere a Perioadei de înscriere”). Toate orele din Platformă se referă la ora Europei de Est („EET”). Platforma este supusă tuturor legilor federale, statale și locale aplicabile.

2.0 ELIGIBILITATE: Deschis doar persoanelor cu vârsta de peste 13 (treisprezece) ani care s-au înregistrat pe platforma GP24 PronoContest folosind o adresă de e-mail validă sau oricare dintre celelalte opțiuni de autentificare, cum ar fi un cont valid pe Facebook, Google etc.

3.0 PENTRU A PARTICIPA: Pentru a participa la un Concurs pe Platformă, în timpul Perioadei de înscriere la Concurs aplicabile, fie (I) vizitați https://gp24-pronocontest.ro/ („Site-ul web”) și urmați instrucțiunile furnizate pentru a deveni un utilizator înregistrat pe Platformă, fie (II) vizitați magazinul de aplicații de pe dispozitivul dvs. mobil, căutați aplicația „GP24” și urmați instrucțiunile pentru a descărca și instala aplicația GP24 („Aplicația”) și deveniți un utilizator înregistrat pe Platformă. Aplicația GP24-Pronocontest va fi disponibilă începând cu luna iulie 2022) Participanții trebuie să fie de acord cu Termenii de Utilizare și Politica de confidențialitate a Platformei pentru a deveni un utilizator înregistrat și pentru a participa la orice Concurs de pe Platformă. Limita de o (1) înregistrare de utilizator pe persoană.

După ce ați devenit un utilizator înregistrat pe Platformă, accesați link-ul „GP24 PronoContest„, selectați Concursul (deocamdată Formula 1 2022) la care doriți să participați și selectați cursa pentru care doriți să faceți pronosticuri. Selectați acum pronosticurile dumneavoastră pentru primele 10 (zece) locuri în cursă. După completare, trimiteți formularul de înscriere la concurs („înscrierea”) folosind butonul Adaugă pronosticuri din partea de jos. Fiecare Concurs se va desfășura între și printre toate Înscrierile eligibile primite în timpul Perioadei de înscriere corespunzătoare. Înscrierile trebuie să fie primite înainte de sfârșitul unei Perioade de înscriere pentru a fi eligibile pentru Concursul corespunzător. Ora de început a Perioadei de înscriere și ora de sfârșit a Perioadei de înscriere pentru fiecare Concurs pot varia în funcție de orele locale de începere a evenimentelor. Predicțiile pentru primele 10 (zece) poziții în cursă pot fi făcute până cu 1 (o) oră înainte de începerea cursei. Toate Înscrierile devin proprietatea GP24 PronoContest și nu vor fi confirmate sau returnate. Concursurile, Jocurile, Perioadele de înscriere, precum și orele de începere a Perioadei de înscriere și orele de încheiere a Perioadei de înscriere pot fi modificate la discreția GP24 PronoContest și/sau a Ligilor. Restricțiile de eligibilitate se pot aplica și pot varia în funcție de Concurs, așa cum se prevede în paginile de informații ale unui Concurs (definite mai jos).

4.0 VALIDARE: Pentru a vă valida participarea, GP24 vă solicită să faceți următoarele:

Apreciați pagina de Facebook GP24 la următorul link: Pagina Facebook GP24

Alăturați-vă grupului de pe Facebook Formula 1 Fans Romania Grupul de Facebook care este canalul oficial de comunicare cu privire la GP24 PronoContest – Formula 1 2021, aici vor fi anunțați câștigătorii gadgeturilor din săptămâna de după fiecare GP de Formula 1, precum și câștigătorii premiilor anuale.

Pentru viitoarele concursuri legate de Campionatul Mondial de Raliuri, MotoGP sau orice alt campionat, vom comunica care grup va deveni canalul oficial de comunicare la care trebuie să vă înscrieți pentru a vă valida participarea.

Puteți trimite doar o (1) singură înscriere pentru fiecare Concurs, cu excepția cazului în care se specifică altfel în paginile de informații ale unui Concurs (definite mai jos). Înscrierile multiple primite de la orice persoană care depășesc această limită vor anula toate aceste înscrieri suplimentare. Serverul GP24 PronoContest’ va fi cronometrul oficial pentru toate aspectele legate de orice Concurs de pe Platformă. Înscrierile care sunt incomplete, confuze, corupte, suspecte, frauduloase sau neinteligibile din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la, defecțiuni sau congestii ale computerului sau ale rețelei, sunt invalide și nu vor fi acceptate. „Primirea” unei participări are loc numai atunci când serverele GP24 PronoContest’ înregistrează informațiile de înregistrare și participarea unui participant în timpul perioadei de participare corespunzătoare. Capturile de ecran, imprimările sau orice altă presupusă „dovadă” sau „dovadă” de înscriere sau de câștig, în locul procesului de validare al GP24 PronoContest’, nu vor fi obligatorii în niciun caz. Dovada trimiterii (cum ar fi o chitanță automatizată, capturi de ecran, e-mail etc.) nu va constitui dovada primirii efective a participării în sensul prezentului Regulament oficial. În cazul unei dispute cu privire la identitatea unui participant, (de exemplu, în scopul emiterii oricăruia dintre premiile legate de identitate câștigate în cadrul PronoContestului GP24), deținătorul autorizat al contului de Facebook, al contului de Instagram, al contului de Twitter și/sau al adresei de e-mail utilizate pentru a participa va fi considerat participantul. „Titularul autorizat al unui cont de Facebook” este definit ca fiind persoana care este atribuită unui cont de Facebook de către https://www.facebook.com/. „Titularul autorizat al unui cont Instagram” este definit ca fiind persoana care este atribuită unui cont Instagram de către https://www.instagram.com/. „Titularul autorizat al unui cont de Twitter” este definit ca fiind persoana care este atribuită unui cont de Twitter de către https://www.twitter.com/. „Titularul de cont autorizat” al unei adrese de e-mail este definit ca fiind persoana căreia i se atribuie o adresă de e-mail de către un furnizor de acces la internet, un furnizor de servicii online sau o altă organizație responsabilă cu atribuirea de adrese de e-mail pentru domeniul asociat cu adresa de e-mail transmisă. Înscrierea constituie o permisiune (cu excepția cazurilor în care este interzisă prin lege) de a folosi numele, orașul, statul, asemănarea, imaginea și/sau vocea participantului în scopuri de publicitate, promovare și publicitate în toate mediile cunoscute acum sau în viitor, în întreaga lume, în mod perpetuu, fără compensații suplimentare, notificare, permisiune sau aprobare.

Tarifele de date se pot aplica unei participări trimise prin intermediul unui dispozitiv mobil cu acces la internet. Consultați furnizorul dvs. de servicii data mobile pentru detalii despre tarife și capacități.

5.0 CONFIDENȚIALITATE: Participanții pot avea posibilitatea de a primi informații de la GP24 PronoContest și de la partenerii selectați, bifând căsuța (căsuțele) corespunzătoare. Dacă, în orice moment, nu mai doriți să primiți materiale de la GP24 PronoContest sau de la partenerii noștri, vă rugăm să accesați pagina noastră de Politică de Confidențialitate

6.0 PUNCTAJ: Pentru fiecare cursă de F1, participanții vor trimite pronosticuri referitoare la o anumită cursă sau la toate cursele din cadrul concursului, conform instrucțiunilor și informațiilor furnizate pe platformă, iar fiecare pronostic individual va primi 10 (zece) puncte dacă este corect. Astfel, se obține un maxim de 100 de puncte.

6.1 PUNCTE BONIFICATIVE: În cazul în care se prezice corect întregul top 10 (zece), se adaugă 25 (zece) puncte bonus la punctaj (aducând punctajul maxim posibil la 125 de puncte pe cursă) 18 (optsprezece) pentru 9 pronosticuri corecte, 15 (cincisprezece) pentru 8 pronosticuri corecte, 12 (doisprezece) pentru 7 pronosticuri corecte, 10 (zece) pentru 6 pronosticuri corecte, 8 (opt) pentru 5 pronosticuri corecte, 6 (șase) pentru 4 pronosticuri corecte, 4 (patru) pentru 3 pronosticuri corecte, 2 (doi) pentru 2 pronosticuri corecte și 1 pentru 1 pronostic corect.

6.2 PUNCTELE SEZONULUI: Punctele acumulate în fiecare cursă din sezonul 2022 al Formulei 1 vor fi păstrate într-un tabel care poate fi consultat pe paginile GP24 PronoContest. La startul acestei ediții a GP24 PronoContest mai sunt 15 curse de disputat în sezonul 2022 al Formulei 1 (cantitatea de curse poate varia la discreția organizatorului (Campionatul Mondial de Formula 1).

7.0 NOTIFICARE A CÂȘTIGĂTORULUI: Pentru fiecare Concurs, câștigătorii (fiecare un „Câștigător”; colectiv, „Câștigătorii”) vor fi determinați pe baza rezultatelor de punctaj ale Concursului respectiv, așa cum se prevede în paginile de informații ale fiecărui Concurs și sub rezerva verificării eligibilității (așa cum este definită în paragraful 4.0 din aceste reguli oficiale), așa cum este stabilit de GP24 PronoContest la discreția sa exclusivă. Pot exista mai mulți potențiali Câștigători pentru fiecare Concurs. Numărul de potențiali Câștigători pentru fiecare Concurs poate varia.

La sau aproximativ două (2) zile după încheierea fiecărei perioade de înscriere sau la orice alt moment desemnat în Concursul respectiv, potențialii câștigători vor fi notificați prin intermediul platformei și/sau la contul de Facebook, contul de Google sau adresa de e-mail trimisă în momentul înregistrării sau al înscrierii. Rezultatele Concursului și numele Câștigătorilor și/sau numele de utilizator înregistrat pot fi, de asemenea, publicate pe Platformă. GP24 PronoContest poate împărtăși numele și informațiile de contact ale potențialilor Câștigători cu Entitățile Concursului și/sau cu orice furnizor(i) de premii, după caz, dacă este necesar. Potențialilor Câștigători li se poate solicita în orice moment să furnizeze Entităților Concursului documente și/sau informații suplimentare pentru a le verifica identitatea și pentru a dovedi că au fost îndeplinite toate cerințele de eligibilitate (în mod colectiv, „Informații de eligibilitate”). Astfel de Informații de eligibilitate pot include, fără a se limita la, data de naștere a Câștigătorului, adresa de reședință. Potențialilor câștigători li se poate solicita, de asemenea, în orice moment, să semneze și să returneze o declarație pe proprie răspundere de eligibilitate, o declarație de exonerare de răspundere și, cu excepția cazurilor în care este interzis, o declarație de publicitate (denumite în mod colectiv „Documentele concursului”). Informațiile de eligibilitate și Documentele Concursului trebuie să fie furnizate și/sau returnate și executate la solicitarea GP24 PronoContest’. Neconformitatea poate duce la descalificarea din Concurs(e) sau la pierderea Premiului(lor), la discreția exclusivă a GP24 PronoContest’. În cazul în care un potențial câștigător nu poate fi contactat, se constată că nu este eligibil, nu poate sau nu respectă aceste Reguli oficiale sau dacă Premiul (așa cum este definit mai jos) sau notificarea premiului este nerevendicat sau returnat ca fiind imposibil de livrat, inclusiv, dar fără a se limita la, în cazul în care câștigătorul nu își retrage premiul într-un termen rezonabil, așa cum este stabilit de GP24 PronoContest, dar în niciun caz mai târziu de trei (3) luni de la data ultimei activități pe platformă, un astfel de potențial câștigător poate fi descalificat din Concurs(e) și/sau premiul(ele) poate(u) fi confiscat(e).

Rezultatele Concursului și determinarea Câștigătorului se vor baza pe rezultatul, statisticile și/sau rezultatele Concursului (Concursurilor) aplicabil(e) din momentul în care punctajul final este tabelat de GP24 PronoContest. Rezultatele Concursului nu vor fi modificate în lumina ajustărilor oficiale ale statisticilor efectuate de către Ligi (definite mai jos), deși GP24 PronoContest își rezervă dreptul de a face ajustări ale rezultatelor Concursului pe baza unor erori sau nereguli în calcularea rezultatelor sau în transmiterea de informații către GP24 PronoContest de la terțe părți. Ligile nu sunt responsabile sau răspunzătoare pentru punctajul sau rezultatele Concursului, sau pentru orice decizie a GP24 PronoContest în legătură cu un astfel de punctaj sau rezultate ale Concursului, inclusiv, dar fără a se limita la, modificări ale statisticilor oficiale ale Jocului. „Ligile”, așa cum sunt menționate în prezentul document, includ ligile și/sau asociațiile sportive profesioniste identificate sau la care se face referire în legătură cu Platforma, echipele și/sau cluburile membre ale acestora și fiecare dintre filialele, afiliații, acționarii, oficialii, directorii, agenții, reprezentanții și angajații acestora. GP24 PronoContest, la discreția sa, poate, de asemenea, să facă ajustări în cazul nerespectării acestor Reguli oficiale. GP24 PronoContest nu are nicio obligație de a întârzia acordarea premiului (premiilor) în anticiparea oricărei ajustări, iar GP24 PronoContest își rezervă dreptul de a anula acordarea premiului (premiilor) în cazul oricărei ajustări. Participanții sunt de acord să fie obligați să respecte orice astfel de ajustări și să coopereze cu eforturile rezonabile ale GP24 PronoContest pentru a acorda Premiul (premiile). Deciziile GP24 PronoContest sunt definitive și obligatorii în ceea ce privește toate aspectele legate de fiecare Concurs din Platformă.

8.0 LA EGALITATE DE PUNCTE: În cazul în care după o rundă (pentru premiile din runda individuală) sau după sezon există egalitate de puncte între 2 (doi) sau mai mulți participanți, GP24 își rezervă dreptul de a determina un câștigător final prin tragere la sorți pe platforma random.org.

În măsura în care Platforma oferă sau afișează scoruri, clasamente, rezultate, statistici sau alte informații referitoare la orice Concurs („Informații live”), toate aceste informații live sunt neoficiale și sunt oferite doar în scop informativ și/sau de divertisment.

9.0 PREMII: Premiile („Premiile”) pot fi acordate Câștigătorului (câștigătorilor) pe baza rezultatelor obținute în cadrul Concursurilor selectate. Premiile pot varia în funcție de Concurs. Informațiile despre premii pentru fiecare Concurs vor apărea pe paginile de informații ale Concursului.

Participanții pot câștiga doar un (1) Premiu în fiecare Concurs, cu excepția cazului în care se specifică altfel în paginile de informații ale unui Concurs. (premiile gp24 pronocontest) Înainte de a acorda orice Premiu, GP24 PronoContest poate efectua verificări privind conformitatea cu aceste Reguli Oficiale, eligibilitatea (așa cum este definită în paragraful 4.0 din aceste reguli) și verificarea identității, dovezi de fraudă sau alte comportamente interzise (așa cum stabilește GP24 PronoContest la discreția sa exclusivă).

Toate detaliile premiului (premiilor) vor fi stabilite de GP24 PronoContest la discreția sa și pot fi modificate.  GP24 PronoContest își rezervă dreptul de a înlocui Premiul (premiile) (sau o parte a acestuia) cu un premiu similar (sau un element de premiu) de valoare comparabilă sau mai mare. Toate taxele și alte cheltuieli, costuri sau onorarii asociate cu acceptarea și/sau utilizarea Premiului (premiilor) sunt responsabilitatea exclusivă a Câștigătorului (câștigătorilor). Premiul (premiile) NU poate (pot) fi transferat(e) de către Câștigător(i) și este (sunt) valabil(e) doar pentru elementele acordate, fără înlocuirea Premiului (premiilor) de către Câștigător(i). GP24 PronoContest nu are nicio responsabilitate sau răspundere pentru anulări, întârzieri sau orice altă modificare din partea oricărei companii sau persoane care furnizează orice element al Premiului (premiilor) și nu sunt responsabili sau răspunzători pentru orice cheltuieli suportate ca urmare a acestora. Premiul (premiile) va (vor) fi acordat(e) „așa cum este (sunt)”, fără nici o garanție, expresă sau implicită, din partea GP24 PronoContest. Premiul (premiile) poate (pot) fi supus(e) anumitor termeni și condiții specificate de emitent. Se pot aplica restricții.

COMUNICAȚII: Nici GP24, nici GP24 PronoContest și nici cineva care acționează în numele său nu va intra în comunicări directe cu vreun participant cu privire la aspecte care nu au legătură cu GP24 PronoContest, cu excepția notificării potențialului (marelui) câștigător(e) al(e) premiului.

TERMENI ȘI CONDIȚII: Prin înscrierea la orice Concurs de pe Platformă, fiecare participant este de acord ca participantul și moștenitorii, executorii și administratorii acestuia (a) să elibereze și să exonereze de răspundere Entitățile Concursului, Ligile și fiecare dintre funcționarii, directorii și angajații lor respectivi (colectiv, „Părțile exonerate”) de orice răspundere, boală, rănire, deces, pierdere, litigiu sau daune care ar putea apărea, direct sau indirect, indiferent dacă sunt cauzate de neglijență sau nu, din cauza participării unui astfel de participant la Platformă și/sau a acceptării, posesiei, utilizării sau utilizării abuzive a Premiului (premiilor) sau a oricărei părți a acestuia (inclusiv orice călătorie legată de acestea); (b) să despăgubească Părțile exonerate de orice răspundere care rezultă sau este generată de Platformă și să recunoască prin prezenta că Părțile exonerate nu au făcut și nu sunt în niciun fel responsabile sau răspunzătoare pentru orice garanție, declarație sau garanție, expresă sau implicită, de fapt sau de drept, referitoare la Premiul (premiile), inclusiv garanțiile exprese oferite exclusiv de furnizorul de premii care sunt trimise împreună cu Premiul (premiile); (c) în cazul în care este selectat ca și Câștigător, la postarea numelui participantului respectiv pe Platformă și la utilizarea de către Părțile exonerate a acestui nume, voce, imagine și/sau asemănare în scopuri publicitare, promoționale și publicitare în orice fel de mijloace de comunicare cunoscute în prezent sau în viitor, în întreaga lume, în mod perpetuu, fără compensații, notificări, permisiuni sau aprobări suplimentare și, la cerere, la acordarea consimțământului, în scris, pentru o astfel de utilizare; și (d) de a fi obligat de aceste Reguli Oficiale și de a renunța la orice drept de a reclama orice ambiguitate sau eroare în acestea sau în Platforma în sine, și de a fi obligat de toate deciziile GP24 PronoContest, care sunt obligatorii și definitive. Nerespectarea acestor condiții poate duce la descalificarea de la orice Concurs de pe Platformă sau la pierderea premiului (premiilor) la discreția exclusivă a GP24 PronoContest. GP24 are autoritatea finală și obligatorie de a decide toate disputele cu privire la orice parte a acestor Reguli, inclusiv încălcarea, aplicarea sau interpretarea acestora.

TERMENI ȘI CONDIȚII SUPLIMENTARE: GP24 PronoContest își rezervă dreptul de a descalifica definitiv de pe Platformă sau de la orice Concurs orice persoană despre care consideră că a încălcat în mod intenționat aceste Reguli Oficiale. Orice încercare de a deteriora în mod deliberat Platforma sau funcționarea acesteia este ilegală și poate face obiectul unei acțiuni în justiție din partea GP24 PronoContest, care poate solicita despăgubiri în cea mai mare măsură permisă de lege. Nerespectarea de către GP24 PronoContest a oricărei prevederi a acestor Reguli oficiale din cauza unui caz fortuit, uragan, război, incendiu, revoltă, cutremur, terorism, act al dușmanilor publici, acțiuni ale autorităților guvernamentale care nu sunt sub controlul GP24 PronoContest (cu excepția respectării codurilor și reglementărilor aplicabile) sau a altor evenimente de „forță majoră” nu va fi considerată o încălcare a acestor Reguli oficiale.  Părțile exonerate nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice vătămare sau deteriorare a computerului participanților sau al oricărei alte persoane în legătură cu sau ca urmare a intrării sau descărcării de materiale sau software în legătură cu Platforma. Părțile exonerate nu sunt responsabile pentru defecțiuni de telecomunicații, de rețea, electronice, tehnice sau informatice de orice fel; pentru transcrierea inexactă a informațiilor de înscriere; pentru erori în orice materiale promoționale sau de marketing sau în aceste Reguli oficiale; pentru orice eroare umană sau electronică; sau pentru înscrierile furate, direcționate greșit, confuze, întârziate, pierdute, deteriorate sau returnate. GP24 PronoContest nu garantează și nu face niciun fel de declarații de niciun fel cu privire la informațiile furnizate prin intermediul Platformei, inclusiv, dar fără a se limita la, Informații Live, iar GP24 PronoContest nu este responsabil sau răspunzător pentru acuratețea, utilitatea sau disponibilitatea acestor informații, sau pentru orice erori sau omisiuni în legătură cu acestea.

GP24 PronoContest își rezervă dreptul de a anula, modifica sau suspenda orice Concurs din cadrul Platformei sau orice element al acesteia (inclusiv, fără a se limita la aceste Reguli Oficiale) fără notificare prealabilă, în orice mod și din orice motiv (inclusiv, fără a se limita la, în cazul oricărui eveniment neprevăzut care nu este pe deplin abordat în aceste Reguli Oficiale).  În cazul anulării, modificării sau suspendării, GP24 PronoContest își rezervă dreptul de a selecta câștigătorii printr-o tragere la sorți aleatorie dintre toate înscrierile eligibile primite înainte de momentul evenimentului care justifică anularea, modificarea sau suspendarea.  Anunțul privind o astfel de anulare, modificare sau suspendare va fi postat pe Platformă.  GP24 PronoContest poate interzice oricărui participant sau potențial participant să participe la orice Concurs de pe Platformă, poate anula orice Înscrieri trimise de un astfel de participant sau potențial participant sau poate descalifica un astfel de participant sau potențial participant de la orice Concurs dacă un astfel de participant sau potențial participant se implică în orice comportament pe care GP24 PronoContest, la propria discreție, îl consideră incorect, fraudulos sau în orice alt mod advers pentru funcționarea Platformei sau în orice alt mod în detrimentul altor participanți sau potențiali participanți („Comportament incorect”). În cazul în care orice participant sau potențial participant se angajează în orice Conduită necorespunzătoare (așa cum stabilește GP24 PronoContest la discreția sa exclusivă), Premiile pot fi amânate, reținute și/sau pierdute, iar GP24 PronoContest poate solicita returnarea oricăror Premii care au fost deja acordate. Conduita necorespunzătoare include, fără limitare: încălcarea sau manifestarea nepăsării față de aceste Reguli oficiale; acționarea cu intenția de a deranja, abuza, amenința sau hărțui orice alt participant, GP24 PronoContest sau agenții sau reprezentanții GP24 PronoContest’; falsificarea sau încercarea de a falsifica în orice mod Platforma (sau orice computere, programe sau rețele asociate cu Platforma), orice proces de înscriere la Concurs sau funcționarea, jocul și/sau rezultatele oricărui Joc sau Concurs; falsificarea informațiilor personale, inclusiv a informațiilor necesare pentru a utiliza Platforma, pentru a participa la orice Concurs sau pentru a câștiga orice Premiu; încălcarea cerințelor de eligibilitate; sau comportamentul în orice alt mod perturbator (conform deciziei GP24 PronoContest la discreția sa exclusivă).  GP24 PronoContest își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli în scopul clarificării, fără a afecta în mod semnificativ termenii și condițiile Platformei.

DISPUTE:  PLATFORMA ȘI CONCURSURILE SUNT GUVERNATE DE LEGILE REGATULUI UNIT ȘI VOR FI INTERPRETATE ÎN CONFORMITATE CU ACESTEA, IAR FORUMUL ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE A ORICĂRUI LITIGIU VOR FI ÎN LONDRA. DACĂ CONTROVERSA SAU RECLAMAȚIA NU ESTE REZOLVATĂ ÎN ALT MOD PRIN DISCUȚII DIRECTE SAU MEDIERE, ACEASTA VA FI REZOLVATĂ PRIN ARBITRAJ FINAL ȘI OBLIGATORIU ADMINISTRAT DE CAMERA DE ARBITRAJ DIN LONDRA, ÎN CONFORMITATE CU REGULILE ȘI PROCEDURILE DE ARBITRAJ SIMPLIFICATE ALE ACESTEIA SAU CU VERSIUNILE ULTERIOARE ALE ACESTORA. TOATE PROCEDURILE INIȚIATE ÎN CONFORMITATE CU PREZENTUL ALINEAT SE VOR DESFĂȘURA LA CAMERA DE ARBITRAJ DIN LONDRA.  SOLUȚIA PENTRU ORICE RECLAMAȚIE SE VA LIMITA LA DAUNELE REALE ȘI ÎN NICIUN CAZ UNA DINTRE PĂRȚI NU VA AVEA DREPTUL SĂ RECUPEREZE DAUNE PUNITIVE, EXEMPLARE, INDIRECTE SAU INCIDENTALE, INCLUSIV ONORARIILE AVOCAȚILOR SAU ALTE COSTURI LEGATE DE INTRODUCEREA UNEI RECLAMAȚII, SĂ REZILIEZE PREZENTUL ACORD SAU SĂ SOLICITE O MĂSURĂ ASIGURATORIE SAU ORICE ALTĂ MĂSURĂ ECHITABILĂ.

GP24, mărcile de serviciu și drepturile de autor și marca GP24 PronoContest utilizate în acest document sunt proprietatea GP24 Media, PR & Marketing SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

Platforma și concursurile GP24 PronoContest și concursurile nu sunt în niciun fel afiliate, administrate sau susținute de Facebook, Instagram, Twitter, Android sau Apple.